Applikation

Shuntgrupper
Minishunt

MRS
DIVA
MRS-Spets

Kombineradeshuntar
PERx1
PERx2
PERx3-VÅ
Övriga kundanpassade

 

PERx1

Utförande 1 (referens)

bildspel (powerpoint presentation)

Shuntgrupp med inbyggd värmeväxlare. Shuntgruppen arbetar med ett variabelt/konstant flöde primärt beroende på styrventil och ett konstant flöde sekundärt. Shuntgruppen används oftast vid system där man ej kan blanda det primära och sekundära systemet av olika skäl. Det finns många olika kopplingsalternativ av denna shuntgrupp Var vänlig kontakta oss för konsultation. Till dessa system behövs vanligtvis ett blandningskärl.

Utförande 2

bildspel (powerpoint presentation)

Shuntgrupp med inbyggd värmeväxlare. Shuntgruppen arbetar med ett konstant flöde primärt och sekundärt. Styrventilen belastar och styr den sekundära belastning. Shuntgruppen används oftast vid system där man ej kan blanda det primära och sekundära systemet. Det finns många olika kopplingsalternativ av denna shuntgrupp Var vänlig kontakta oss för konsultation. Till dessa system behövs vanligtvis ett blandningskärl.

Utförande FRK

bildspel (powerpoint presentation)

Shuntgrupp med inbyggd värmeväxlare. Shuntgruppen arbetar med ett konstant flöde. Shuntgruppen används för att få ut frikyla or kylmedels kylaren när den ej används för annat. Det finns många olika kopplingsalternativ av denna shuntgrupp Var vänlig kontakta oss för konsultation. Till dessa system behövs vanligtvis ett blandningskärl.

Utförande Mark

bildspel (powerpoint presentation)

Shuntgrupp med inbyggd värmeväxlare. Shuntgruppen arbetar med ett variabelt/konstant flöde primärt beroende på styrventil och ett konstant flöde sekundärt. Shuntgruppen är framtagen för en komplett shuntlösning för markvärme. Shuntgrupp går att få levererad inkl. expansionskärl med tillhörande utrustning. Denna shuntgrupp går även att få i kundanpassat utförande. Var vänlig kontakta oss för konsultation. Till dessa system behövs vanligtvis ett blandningskärl som kopplas in på kulventil vid exp-kärlet.

PERx1-Spets
Nedan shuntgrupp arbetar med ett variabelt flöde primärt och ett konstant flöde sekundärt. Shuntgruppen är framtagen för markvärmeanslutning då en så låg returtemperatur efterfrågas. (tex fjärrvärme)
Nedan shuntgrupp tar först returvärmen från tex. radiatorsystemet när inte detta räcker till så spetsar shuntgruppen in varmt primärvatten via 2-vägsventilen. Denna shuntgrupp går även att få i kundanpassat utförande. Var vänlig kontakta oss för konsultation. Till dessa system behövs vanligtvis ett blandningskärl som kopplas in på kulventil vid exp-kärlet.


Shuntab Sverige AB, Södravägen 64, 392 45Kalmar
Tel: 0480-49 17 50, Fax: 0480-49 17 40, Email: info@shuntab.se